Ελληνικά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η σειρά είναι κοντά στην ευημερούσα περιοχή της βόρειας Αθήνας, υποστηριζόμενη από τα βουνά της βόρειας Αθήνας, με καθαρό αέρα, άριστο περιβάλλον και άνετη μεταφορά. Πρόκειται για ένα high-end κοινοτικό κτίριο διαμερισμάτων κατάλληλο για ελίτ. Η Κηφισιά είναι η κορυφαία κοινότητα της Αθήνας που συγκεντρώνει πολιτικούς και πλούσιους ανθρώπους και είναι η «Σιλιτούν» στην Αθήνα. Είναι ο ψηλότερος χώρος διαβίωσης στη βόρεια Αθήνα. Το κέντρο της πόλης (Ακρόπολη) είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της Κηφισιάς ή από τον αυτοκινητόδρομο (Λεωφόρος Κηφισιάς).


Το κέντρο της πόλης (Ακρόπολη) είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της Κηφισιάς ή από τον αυτοκινητόδρομο (Λεωφόρος Κηφισιάς).PROJECT PHOTOS

STAR BAY1

Ο τριώροφος σχεδιασμός είναι ένας σύγχρονος και καινοτόμος σχεδιασμός που κάνει πλήρη χρήση του χώρου και είναι κατάλληλος για τους νέους. Το τετραώροφο σχεδιασμό είναι ζεστό και φιλόξενο, με θέα στο κέντρο του Chunago από το μπαλκόνι. Ευρύχωρη θέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

STARS BAY2

μοντέρνος σχεδιασμός διακόσμησης, εξαιρετική ποιότητα, ποιότητα συλλογής, ευχάριστη ζωή για να ξεκινήσετε από ένα ζεστό σπίτι. Βρίσκεται στην εύπορη περιοχή της πρεσβείας στη βόρεια Αθήνα, μόλις 14 χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

STARS BAY3

Η επιχειρηματική ατμόσφαιρα είναι ισχυρή. Κατάλληλο για τους τύπους πελατών: μικρές επενδύσεις, υψηλή απόδοση, εύκολη ενοικίαση ακινήτων, εστίαση στο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα και ελπίδα για οικονομικά αποδοτικούς πελάτες της ευρωπαϊκής ταυτότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

STARS BAY4

Μόνο επτά ιδιόκτητες ιδιοκτησίες, που βρίσκονται στην πλούσια περιοχή της Μελισσίων της βόρειας Αθήνας, κοντά στη διάσημη Κηφισιά και το Αμαρουσίου, περιτριγυρισμένες από όμορφα τοπία, με θέα στα βουνά και τα δάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

STARS BAY 5

l Αποκλειστική Green Park: Το έργο είναι 750 μέτρα από την Αθήνα Filothie Δασικό Πάρκο, το οποίο ανέρχεται σε 5 λεπτά με τα πόδια μέσα στο πάρκο διαθέτει επίσης ένα γήπεδο υπαίθριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

Εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί πόροι

Τα διεθνή σχολεία έχουν καλές σχέσεις συνεργασίας με ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια και ο βαθμός εισόδου των φοιτητών στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Το σχολείο έχει έναν σύμβουλο επιλογής σταδιοδρομίας και επιλογής σχολείου, εξυπηρετεί τους φοιτητές που αποφοιτούν όλο το χρόνο, οι σπουδαστές και οι γονείς μπορούν να κάνουν συναντήσεις με τον σύμβουλο ανά πάσα στιγμή για να κάνουν ερωτήσεις.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

星月湾_10.jpg