Ελληνικά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ελλάδας, μόλις 10χλμ. Από την πρωτεύουσα της Αθήνας και είναι άμεσα προσβάσιμη η πράσινη γραμμή MetroLine1 της Αθήνας και η τραμ της τραμ Αθήνας. Απέχει μόλις 1,5χλμ. Από τη Μαρίνα Φλοίσβου, τη μεγαλύτερη μαρίνα σκαφών στην Ελλάδα. Το λιμάνι του Πειραιά είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα 50 καλύτερα λιμάνια εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο και το μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων στην ανατολική Μεσόγειο. Από το 2006, το λιμάνι του Πειραιά κατατάσσεται ανάμεσα στους δέκα πρώτους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη. Ο όμιλος COSCO διαχειρίζεται δύο λιμάνια εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι και έχει επενδύσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

 


Η σειρά βρίσκεται στο διάσημο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, νοτιοδυτικά της Αθήνας, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα.

PROJECT PHOTOS

PORT CITY 1

Έργο βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού της Αθήνας Καστέλλα του Πειραιά υψηλής νοτιοδυτική βιωτή περιοχή, μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, με θέα στη θάλασσα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο. Από τα πιο διάσημα μαρίνα της Αθήνας Fritz Cosworth (Μαρίνα Φλοίσβου) περίπου 2,5 χιλιομέτρων, περίπου 8 χλμ από την Ακρόπολη, από την Κίνα COSCO επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά περιοχή περίπου 1,5 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

PORT CITY II

Η άνετη μεταφορά γύρω από το έργο, με μια πλούσια εμπορική περιοχή, κοντά σε διεθνή σχολεία και κυβερνητικούς οργανισμούς, είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτο-κατοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

Η Μαρίνα Φλοίσβου στο λιμάνι του Πειραιά είναι η μεγαλύτερη μαρίνα στην Αθήνα και έχει κερδίσει πολλά Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας EFQM, Lloyd's Register, Πιστοποίηση  και πολλά άλλα βραβεία και πιστοποιήσεις. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα, έχει λάβει ανατριχιαστικές κριτικές στον ιστοχώρο αναθεώρησης των διεθνώς αναγνωρισμένων ταξιδιωτών, το και οι ταξιδιώτες πρέπει να πάνε σε έναν από τους προορισμούς στην Ελλάδα. Το έργο απέχει μόλις 2,5 χλμ. Από τη μαρίνα  Από το κέντρο της πλατείας Constitution, πάρτε το τραμ T4 στο και περπατήστε για 10 λεπτά στα βορειοδυτικά.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

海港城_46.jpg