Ελληνικά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Γλυφάδα, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Αθήνας, "Beverly Hills, Ελλάδα", είναι η καρδιά του νότου. Βρίσκεται 15 χλμ. Νότια της Αθήνας, 23 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Απέχει περίπου 35χλμ. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Απέχει περίπου 20χλμ. Από το λιμάνι του Πειραιά και σε απόσταση 25 λεπτών με το αυτοκίνητο. Η Γλυφάδα είναι μια τυπική πλούσια περιοχή στην Αθήνα, τα ακίνητα είναι ως επί το πλείστον νέα και όμορφα και το επίπεδο πράσινου είναι υψηλό και ως εκ τούτου τόσο η τιμή όσο και το επίπεδο κατανάλωσης θα είναι ακριβότερα από άλλες περιοχές.

Η σειρά βρίσκεται στη Γλυφάδα, το "Beverly Hills, Ελλάδα" στα νότια της Αθήνας, στην καρδιά του νότου.


PROJECT PHOTOS

DA·JOYLIV I

Το έργο βρίσκεται στη Γρηγόρη, μια πλούσια περιοχή στη νότια Αθήνα, με συνολικά 13 σετ 5 ορόφων. Με θέα σε πολυτελές ωκεανό 270 μοιρών, έχει μια εξαιρετική τοποθεσία με μια δημόσια πισίνα, χώρο στάθμευσης και υπερμεγέθη πράσινο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

DA·JOYLIV II

Το έργο έχει έκταση 811,41 τετραγωνικών μέτρων και εσωτερική επιφάνεια 711,45 τετραγωνικών μέτρων και έχει συνολικά 5 ορόφους και 11 σετ. Σχεδιασμένο σε μια ποικιλία από στυλ, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και υπερμεγέθη πράσινο χώρο, το ανοιχτό παράθυρο είναι 270 ° ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα. Η αφετηρία της Ριβιέρας της Αθήνας και διαθέτει τις πιο πολυτελείς παραλιακές κατοικίες στην Ευρώπη,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

DA·JOYLIV III

Το έργο είναι μια κλειστή κοινότητα. Υπάρχουν μόνο 3 νοικοκυριά στην κοινότητα και οι γύρω περιοχές είναι κοινότητες υψηλών προδιαγραφών για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Πηγαίνετε στο έργο της ακίνητης περιουσίας και δημιουργήστε το δικό σας ιδιωτικό κήπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

DA·JOYLIV

Ο Dian Yue βρίσκεται στην τέταρτη φάση, στηριζόμενος στα βουνά και στη θάλασσα, και το τοπίο είναι ευχάριστο. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μια ήσυχη και ήσυχη κατοικημένη περιοχή υψηλής ποιότητας, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πολυσύχναστη εμπορική οδό Grifada και το διάσημο βρετανικό διεθνές σχολείο St. Lawrence International School στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

Λας Βέγκας, Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2017 ο όμιλος Fosun της ιδιωτικής επιχείρησης της Κίνας εισήλθε στο μεγαλύτερο επενδυτικό σχέδιο στην Ευρώπη. Το τελικό όνειρο του ευρωπαϊκού "Las Vegas" ξεκίνησε στην Αθήνα. Η συμμετοχή του Fosun στην ανάπτυξη του οικοπέδου είναι τριπλάσια του μεγέθους της μικρής ευρωπαϊκής χώρας Μονακό, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχείων πέντε αστέρων, καζίνο, εσωτερικών εμπορικών κέντρων, εκθεσιακών κέντρων και συναυλιών, νέων τερματικών σταθμών, μεγάλων πάρκων και άλλων εγκαταστάσεων. Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

典悦居_49.jpg