Ελληνικά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η συλλογή βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, κοντά στην καρδιά της Ακρόπολης. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη και προσβάσιμη.

Ως πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελλάδας, η Αθήνα είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο, είναι το κέντρο τέχνης και φιλοσοφίας της αρχαίας Ελλάδας, είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και έχει βαθιά επίδραση σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Για τους πελάτες που επιθυμούν να επενδύσουν σε χρηματοδοτικές μισθώσεις, το κέντρο της πόλης είναι μια οικονομικά αποδοτική επενδυτική επιλογή υψηλής αξίας. Το διαμέρισμα 1-3 υπνοδωματίων είναι πολύ καλό για ενοίκιο.


Η συλλογή βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην καρδιά της Ακρόπολης. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη προς όλες τις κατευθύνσεις.

PROJECT PHOTOS

ELEGENT COURT I

Το όλο κτίριο έχει 5 ορόφους και συνολικά 12 σπίτια. Η περιοχή κυμαίνεται από 22 τετραγωνικά μέτρα έως 75 τετραγωνικά μέτρα, και οι διαμερίσματα 1-2 υπνοδωματίων είναι διαθέσιμα για τους πελάτες να επιλέξουν από.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

ELEGANT COURT II

Βρίσκεται στην περιοχή Γαλάτσι της Αθήνας, το έργο είναι η κύρια οδός που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με το βόρειο τμήμα της Αθήνας. Είναι επίσης μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της βόρειας Αθήνας, περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

ELEGANT COURT III

Βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα της Αθήνας, Ελλάδα. Συνολικά 18 ομάδες έργου 3 επιπέδων, διαμέρισμα σαλόνι του 1.400 τετραγωνικών μέτρων, καλύπτει μια έκταση 1827 τετραγωνικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

ELEGANT COURT V

Το έργο βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Αθήνας, περίπου 5 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη, κοντά στο Εθνικό Χωροφυλακή Memorial Park της Αθήνας, στην Εθνική Πρεσβεία και στο περίφημο ελληνικό στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

ELEGANT COURT VI

Η κοινότητα στην οποία βρίσκεται το έργο είναι μια μεγάλη κατοικημένη περιοχή στην Ελλάδα, έχει άνετη συγκοινωνία, πολλά σχολεία, ψηλά πράσινα, καταστήματα και νέα κτίρια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

>

Το κέντρο της Αθήνας είναι αναμφισβήτητα η Πλατεία Συντάγματος (Σύνταγμα), όχι μόνο το κέντρο τουριστικής εξυπηρέτησης, αλλά και το λεωφορείο από το διεθνές αεροδρόμιο Express Bus, όπου συγκεντρώνονται πολλές αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, ταξιδιωτικά γραφεία και καφετέριες. Εδώ, τα περισσότερα οδικά οχήματα και τα μπλε λεωφορεία έχουν σημάδια σταματήματος εδώ και η κυκλοφορία είναι πολύ βολική · μπορεί να λεχθεί ότι είναι η καρδιά της Αθήνας, γιατί η απόσταση από την Αθήνα σε άλλα μέρη της Ελλάδας είναι η βάση για μέτρηση.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

德馨雅苑_52.jpg