Ελληνικά

The Nine Luxury Apartments

Το έργο βρίσκεται στην περιοχή Αθήνα Κουκάκι, από την Αθήνα περίφημη Ακρόπολη είναι μόλις λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από την εξαιρετική τοποθεσία του το καθιστά μια επιθυμητή επιλογή διαμονής στην Αθήνα. Από το σταθμό του μετρό Syngrou Fix, που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το έργο, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να φτάσουν στα μέρη της πόλης.

Από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών) 500 μέτρα μόλις λίγα βήματα από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης), 800 μέτρα από τον Φίλιππο τον Πάπα Mountain (Λόφος Φιλοπάππου), από την Ολυμπία Δία Ναός (Ναός του Ολυμπίου Διός) είναι περίπου σε απόσταση μικρότερη από 10 λεπτά με τα πόδια, περίπου 40 χλμ από το πλησιέστερο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Το έργο όχι μόνο θα διευκολύνει τον ταξιδιώτη κοντά στο περιφέρονται τα μεγάλα ιστορικά αξιοθέατα της Αθήνας, ενώ γύρω πλήρες πακέτο υπηρεσιών ζωής, μπορείτε να ζήσετε την αυθεντική μεσογειακή ζωής, είναι μια σπάνια επιλογή. Το έργο είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην Αθήνα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Το ξενοδοχείο είναι τώρα ανοικτή για τις επιχειρήσεις, τα ταξίδια σε διάφορα sites για κρατήσεις ξενοδοχείων (όπως Ctrip και ΚΡΑΤΗΣΗ) υψηλή βαθμολογία, είναι σχεδόν γεμάτη με κράτηση δυναμικότητας. Υπάρχουν δεκατέσσερις τύποι μονάδων για να διαλέξετε, κυμαινόμενο σε μέγεθος από περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα έως 70 τετραγωνικά μέτρα, προσαρμοσμένα σε πελάτες με διαφορετικές ανάγκες. Αθηνά Παγκόσμια έργο αυτάρκες από την εταιρεία, θα χρησιμοποιήσει την ηγετική ομάδα διαχείρισης του ξενοδοχείου στον κόσμο είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του έργου, βεβαιωθείτε ότι το έργο έχει μια μακροπρόθεσμη σταθερή μέγιστο όφελος, απείρως καλύτερο μέλλον.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

:Kallirois street & Pantou street 1, Athina 177 45, Greece

Το έργο όχι μόνο θα διευκολύνει τον ταξιδιώτη κοντά στο περιφέρονται τα μεγάλα ιστορικά αξιοθέατα της Αθήνας, ενώ γύρω πλήρες πακέτο υπηρεσιών ζωής, μπορείτε να ζήσετε την αυθεντική μεσογειακή ζωής, είναι μια σπάνια επιλογή. Το έργο είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην Αθήνα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Το ξενοδοχείο είναι τώρα ανοικτή για τις επιχειρήσεις, τα ταξίδια σε διάφορα sites για κρατήσεις ξενοδοχείων (όπως Ctrip και ΚΡΑΤΗΣΗ) υψηλή βαθμολογία, είναι σχεδόν γεμάτη με κράτηση δυναμικότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ

:ATHENA GLOBAL
:NO MANAGEMENT FEE
:34.2~90㎡
:YES
:170300 ~349070 €
:APARTMENT
:RENOVATION
:1-3 BEDROOM

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΟΥ

德馨公馆_79.jpg

Special Features

Τα μοναδικά πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά, προσφέρουν στους επισκέπτες μια κατοικία με ιδιωτικότητα και ήσυχο περιβάλλον. Το πραγματικό σας σπίτι μακριά από το σπίτι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, με την ηρεμία για καθαρισμό σεντονιών, καθαριότητα, παροχές όπως internet, δορυφορική τηλεόραση,

The Nine Luxury Apartments

Το έργο όχι μόνο θα διευκολύνει τον ταξιδιώτη κοντά στο περιφέρονται τα μεγάλα ιστορικά αξιοθέατα της Αθήνας, ενώ γύρω πλήρες πακέτο υπηρεσιών ζωής, μπορείτε να ζήσετε την αυθεντική μεσογειακή ζωής, είναι μια σπάνια επιλογή. Το έργο είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην Αθήνα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Το ξενοδοχείο είναι τώρα ανοικτή για τις επιχειρήσεις, τα ταξίδια σε διάφορα sites για κρατήσεις ξενοδοχείων (όπως Ctrip και ΚΡΑΤΗΣΗ) υψηλή βαθμολογία, είναι σχεδόν γεμάτη με κράτηση δυναμικότητας. Υπάρχουν δεκατέσσερις τύποι μονάδων για να διαλέξετε, κυμαινόμενο σε μέγεθος από περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα έως 70 τετραγωνικά μέτρα, προσαρμοσμένα σε πελάτες με διαφορετικές ανάγκες. Αθηνά Παγκόσμια έργο αυτάρκες από την εταιρεία, θα χρησιμοποιήσει την ηγετική ομάδα διαχείρισης του ξενοδοχείου στον κόσμο είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του έργου, βεβαιωθείτε ότι το έργο έχει μια μακροπρόθεσμη σταθερή μέγιστο όφελος, απείρως καλύτερο μέλλον.