Ελληνικά

Η Athena Global πιστεύει ότι "το σπίτι αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο από τη διεύθυνση ενός ατόμου".

Το σπίτι είναι ένα ιερό όπου τα άτομα και οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν το χρόνο τους σε ένα θετικό περιβάλλον, που περιβάλλεται από τις ανέσεις και τις ανέσεις που επιτρέπουν μια πραγματικά ευτυχισμένη ζωή. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κατοικιών και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στις βαθύτερες ανάγκες των πελατών μας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας σε όσους έχουν εμπιστοσύνη σε εμάς και να αποτελέσουν σημαντικό μέρος της οικογένειάς μας της Αθηνάς.

ΜΙΣΘΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Οι επαγγελματίες προσφέρουν συστηματικές διαδικασίες άφιξης και αναχώρησης για απόλυτη άνεση των ενοικιαστών, ως εκ τούτου, εξασφαλίζοντας ήρεμο συναλλαγές. Επιπλέον, πέρα από τη συμβατική διαδικασία ενοικίασης μέσω των διαύλων εμπορίας και επιχειρηματικές συμμαχίες, για να αγκαλιάσει περισσότερο τις διαφορετικές ανάγκες. Παρέχουμε πακέτα που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Αυτή η βοήθεια σας διευκολύνει ως μη κάτοικο να ενοικιάσετε το ακίνητό σας με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο. Ένα ειδικό σύστημα ενοικίασης μέσω διαδικτυακού τόπου που προορίζεται για διεθνείς επισκέπτες που αναζητούν καταλύματα διακοπών στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα "Ενοικίαση για τις διακοπές"

Επιπλέον, έχουμε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «ενοικίαση για τις διακοπές» για να σας διευκολύνει να εκμισθώσει ακίνητα σε προορισμούς διακοπών για μια βραχυπρόθεσμη / μηνιαία βάση. Εμείς προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία για τη δημιουργία εσόδων, ενώ η ιδιοκτησία σας δεν είναι σε χρήση. Ενοικίαση για διακοπές (RFH) είναι μία ειδική υπηρεσία ενοικίασης που προσφέρει την απόλυτη άνεση, τις εγκαταστάσεις και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, με το μεγαλύτερο αξιοθέατο είναι ότι ενοικιάσεις μας είναι πολύ πιο προσιτό από τα ξενοδοχεία.  "Χωρίς προβλήματα"

Παρέχουμε βασικές υπηρεσίες για να αναζητήσουμε ενοικιαστές:

  • Λίστα ακινήτων

  • Προώθηση διαφημίσεων / μάρκετινγκ

  • Συνολική παρουσίαση του έργου

  • Παρακολούθηση μονάδων σε πιθανούς παράγοντες και ενοικιαστές

  • Διαπραγμάτευση περιορισμένων όρων

  • Διαχείριση Συμβολαίων

  • Λήψη / Πληρωμή ενοικίου Φορολογία & Διαχείριση Αμοιβών

Φροντίστε για κάθε πτυχή του σπιτιού σας και απολαύστε την ηρεμία που προσφέρεται από την υπηρεσία 24ωρης ηλεκτρονικής ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης. Είμαστε καλά εδραιωμένοι στην εγχώρια αγορά και διατηρούμε άριστες επιδόσεις σε υπηρεσίες ενοικιαζόμενων κατοικιών μαζί με άλλα χρηματιστήρια και ακίνητα Διαθέτουμε μια ομάδα επαγγελματιών που θα σας καθοδηγήσουν με τις καλύτερες προτάσεις τους και θα σας προσφέρουν λύσεις περιποίησης και διαχείρισης περιουσιών χωρίς προβλήματα.